fbpx

Albin Lee Meldau fremfører ny sang i intim live session

Foto: Fredrik Skogkvist

Lad dig imponere af Albin Lee Meldaus fortryllende fremførelse af det nye nummer, “Blood Shot”.

Debut-EP’en, Lovers, fra den talentfulde svenske sanger og sangskriver Albin Lee Meldau har kun været ude i lige godt to uger, før han nu har præsenteret mere materiale under en live session for Distiller TV. EP’en indeholder fire dybtfølte popnumre, hvoraf lead singlen “Lou Lou” er én af dem. En single, der for alvor satte gang i karrieren for den 28-årige sanger med den fænomenale vokal og store melodiøse forståelse.

Meldau, der blandt andet spillede på dette års SPOT Festival og til VEGA’S New Crush, har tidligere spillet i et soulband i seks år, og brugte førhen flere år på at spille på gader og stræder rundt om i Europa. Nu er gaden skiftet ud med studiet, hvor han arbejder med en imponerende række af stjerneproducere, der også skriver og producerer for kunstnere som Lana Del Rey, Lykke Li, Alex Vargas og Jack Garratt, for at nævne nogle få.

Den nye live session er optaget under dette års Great Escape Festival i Brighton, som vi også deltog i. Lige inden optagelserne af denne video mødtes vi med Meldau til en snak om hans karriere, livet på gaden, beslutningen om at gå solo og hans hjemland Sveriges imponerende bidrag til verdens musikkultur. Interviewet kan du finde lige her, og nyd så ellers de tryllebindende toner fra Albin Lee Meldau.

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com