fbpx

ANCHOR-nominerede Parcels slipper ny funk-single “Myenemy”

Foto: Cai Cai

Det er groovy, det er funky, det er poppet, det er lidt af det hele og mere til. Det er australske Parcels, og de er klar til at sætte fredagsfesten igang med den nye single “Myenemy”.
Måske du allerede ved det, men i sidste uge var der Reeperbahn Festival i Hamburg, og som et nyt tiltag var prisuddelingen ANCHOR Award på programmet. En pris hvor otte navne fra seks forskellige lande var med i kampen om at vinde titlen som det mest lovende talent på den internationale musikscene.
Som du nok har gættet (ja, det står i overskriften), så var Parcels nomineret, og det var fuldt ud fortjent. Kvintetten fra Byron Bay har en helt særlig nerve, energi og apporach til tidens popmusik, og det er forfriskende.
De fem medlemmer har spillet alt lige fra metal til folk, inden de i slutningen af deres tid på High School i 2014 formede disko/electronica/funk/pop-gruppen Parcels. Kort tid efter udgivelsen af deres to første singler “Herefore” og “Anotherclock” hev gruppen teltpælene op og flyttede fra Australien til musikmekkaet Berlin, hvor de efterhånden er ved at opbygge sig et solidt navn på live-scenen.
Vi havde æren af at opleve Parcels ‘live in action’ på Reeperbahn, hvilket var en så forrygende oplevelse, at de indgik i vores liste over tre koncerter vi havde optur over på Reeperbahn Festival. På scenen er alle fem medlemmer aktive på vokal, alt imens de sikkert mestrer deres respektive instrumenter og lader energiudladninger og spilleglæde oversvømme publikum.
Er du til funkpop og dansefest, så hold lige øje med Parcels tourplaner, og kom i godt humør med den nye single “Myenemy”:

Gruppens debut-EP forventes ude i starten af næste år via Kitsune. Vil du vide mere om den nye talentpris ANCHOR og dens vinder, så læs med her.

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com