fbpx

Koncertaktuelle Whitney rører på sig med ny musikvideo

Foto: Sandy Kim

Chicago-drengene, der til november gæster Danmark har sluppet endnu en musikvideo, og denne gang til nummeret “Polly”. Se den nederst i artiklen.

Siden de første singleudgivelser af numrene “No Woman”, “Golden Days” og “No Matter Where We Go”, har Whitney været på manges læber både herhjemme og i særdeleshed også i det store udland.

Da debutalbumet Light Upon The Lake så kom på gaden tilbage i juni, gik hypen amok, og det med god grund. Albumet blev mere end vel modtaget, og høstede blandt andet fem ud af fem stjerner i vores anmeldelse.

Gruppen, der er dannet af guitarist Mac Kakacek (tidl. Smith Westers) og Julien Ehrlich (tidl. Unknown Mortal Orchestra) på sang og trommer, har tidligere udgivet videoer til de tre ovenfornævnte singler, som du kan se ved at klikke på titlen. I dag er så luftet endnu en video i rækken til det melankolske, sentimentale og nostalgiske nummer “Polly”.

“If Only We Were Young” synger Ehrlich, mens vi følger hovedpersonen i den animerede musikvideo, mens han slentrer gennem gaden en lang og trist vej hjem fra en mislykket date.

Videoen er instrueret og animeret af den Tokyobaserede prisvindende kunstner, animator og illustrator Sarina Nihei, der blandt andet er kendt for kortfilmen “Small People With Hats”.

Se videoen her, og glæd dig til den 20. november, hvor Whitney lægger vejen forbi VEGA.

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com