fbpx

Parcels sætter gang i dansefødderne på ny single

Foto: Cai Leplaw

Et af vores største band crushs skaber umanerlig god stemning med deres nye nummer. Til januar lander deres nye EP, men allerede nu kan du høre den funky andensingle.
Kender du de der sange, hvor man får lyst til at danse, men kun lidt? Ikke en af de sange, hvor man hopper rundt og synger med i vildensky, men en af dem hvor groovet bare lige så let lægger sig i kroppen, og man finder sig selv i færd med en underspillet side-til-side danserutine, midt i, for eksempel, sin dagligstue.
Sådan en slags sang er Parcels‘ nye single “Gamesofluck”. Med et groove som jeg ikke kan beskrive anderledes end groovy, og masser af svaj i buksen, er “Gamesofluck” et godt bud på, hvordan 70’ernes disko ville lyde i dag.
Vi forelskede os i australske Parcels efter Reeperbahn Festival, hvor de gav en sommervarm koncert, der osede af de surferstrande i Bay Byron, som bandet kommer fra. “Gamesofluck” er anden single fra den kommende EP, der er på gaden til januar. Vi glæder os som små funkbørn til et længere udspil fra Parcels’ hænder.
Lyt til “Gamesofluck” her:

Tags:
Amanda Olsen
amandaolsen@bandsoftomorrow.com