fbpx

CHINAH er klar med endnu en brilliant pop-single

Foto: Jonas Fogh

CHINAH er i dag aktuelle med singlen “Even Love”, og har nu også offentliggjort, at den nye EP Hints er på vej.

Med deres karakteristiske synth-stabs og forsanger Fine Glindvads lyse og bløde vokal, fanger den danske pop-trio CHINAH endnu engang lytterne i deres univers, hvor melankolske tekster går hånd i hånd med up-tempo beats. “Even love can’t erase a memory” synger Fine, mens fortællingen om, hvor svært det er at glemme ulykkelig kærlighed, udfolder sig over det lette feel-good beat. Det er ikke første gang, at det lykkes CHINAH at kombinere det melankolske med det glade, og “Even Love” slutter sig til stilen fra deres 2016-single “Can’t Remember How It Feels”, og lover kun gode ting for deres kommende EP.

Lyt til “Even Love” med CHINAH her:

Trioen drager desuden på turné til foråret og besøger blandt andet Aarhus (Voxhall) den 24. marts, Aalborg (Studenterhuset) den 4. april, Odense (Posten) den 13. april og København (Store VEGA) den 1. april.

Tags:
Line Mortensen
linemortensen@bandsoftomorrow.com