fbpx

Marika Hackman deler ny video og udgivelsesdato for kommende album

Foto: Steve Gullick

Den britiske sangskriver og sangerinde Marika Hackman har i dag offentliggjort udgivelsesdatoen for hendes andet album I’m not Your Man, som vil blive udgivet den 2. juni. Sammen med offentliggørelsen følger også en video til hendes nyeste single “Boyfriend”.
Britiske Marika Hackman er både sangerinde, sangskriver og multi- instrumentalist. Hendes musikalske univers bevæger sig mest inden for genrerne folk og alternativ rock. Hackman har nu offentliggjort udgivelsesdatoen for hendes nye album I’m Not Your Man, og deler i anledningen en video til hendes nyeste single “Boyfriend”. Videoen er et opråb fra sangerinden, til alle dem der undervurderer kvinders evner. Den nye single “Boyfriend” viser tydeligt, at der er et råt og rocket udtryk fra Hackman, som har en del mere slagkraft end hendes tidligere udgivelser.
Omkring det nye udtryk i både tekst og lyd fortæller Hackman:
Jeg følte mig mere modig og selvsikker, så jeg stoppede med at pakke tingene ind. Jeg stoppede med at synge om vand, søer og træer, da jeg i virkeligheden havde lyst til at synge omkring, at jeg netop var gået fra min kæreste.
Hackman så chancen for at udleve sin teenage-drøm om at være frontfigur i et rockband. For at finde sin indre vilde og kvindelige energi frem, rekruterede Hackman sine venner fra London-kvartetten The Big Moon. Marika Hackman fortæller:
Jeg havde løst til at give slip og miste kontrollen. Det er den slags musik, som jeg altid har drømt om at lave. Da jeg var yngre, kiggede jeg aldrig misundeligt på Joni Mitchell. Jeg kiggede tværtimod på Nirvana og tænkte, at præcis sådan ville jeg være. 
Marika Hackman har turde at tage chancen og skifte lyd fra hendes første album We Slept At Last fra 2015, til hendes kommende album I’m Not Your Man. Hun har lagt de mest folkede siger af hendes lyd fra sig, for at tilføje en mere rocket og rå side. Ifølge Hackman havde hun brug for at genopfinde sig selv, også selvom hun måske træder nogle over tæerne.
Hør en forsmag på den nye lyd, og se den nye Marika i videoen til “Boyfriend” lige her:

Line Mortensen
linemortensen@bandsoftomorrow.com