fbpx

Danske Jada debuterer med den stærke single “Sure”

Foto: Alona Vibe Vestergaard Andersen

Den danske sangerinde Jada har i denne uge udgivet debutsinglen “Sure”, et stærkt og ærligt popnummer der viser hendes store talent.

Bag navnet Jada gemmer sig den danske sangerinde, sangskriver og producer Emilie Molsted. Hun har i denne uge smidt sin debutsingle “Sure” på gaden med en tilhørende musikvideo produceret af Red Bull Sound Select. Jada har sin helt egen stil, og man skal kun høre en enkelt strofe for at hendes stilsikre og lækre vokal blæser en omkuld. Med projektet Jada skriver Emilie Molsted popsange fyldt med kant og sjæl, og hun indkapsler en moderne og samtidig tidløs kvalitet i hendes lyd. Jada er ikke bange for at udfordre og eksperimentere, men samtidig har hun altid den stærke sang og gode melodi i fokus.

Den 7. april spiller Jada debutkoncert på Pumpehuset i København. Koncerten er et samarbejde mellem Sound of Copenhagen og Red Bull Sound Select. Det er den danske radiovært og DJ Le Gammeltoft der med hendes pladeselskab Sound of Copenhagen har opdaget Jadas store talent og kurateret hende til koncerten i Pumpehuset. Til koncerten skal hun spille inden det finske stjerneskud ALMA. Jada viser enormt potentiale på debutsinglen “Sure”, og bliver helt sikkert et spændende navn at følge i fremtiden.

Lyt til debutsinglen “Sure” og se musikvideoen lige her:

Tags:
Line Mortensen
linemortensen@bandsoftomorrow.com