fbpx

Masasolo: Tre numre jeg hører på repeat

Foto: Dennis Morton

Vi har spurgt den SPOT-aktuelle kunstner Masasolo, hvilke tre sange, han lytter mest til i øjeblikket.
Den danske kunstner Masasolo charmerede sig godt og grundigt ind på mange, da han sidste år udgav sin debutsingle “Really Thought She Loved Me”, som er tilpas underspillet, stilfuld og drømmende. Senere delte han sin debut-EP Breakup, som han kunne blære sig med på Roskilde Festival 2016, og nu er Masasolo aktuel med den tilbagelænede popsingle “Ordinary Day”, der udkom i fredags. Vi har spurgt den københavnske kunstner, hvilke tre numre, der kører repeat på hans pladespiller lige for tiden.

Jan Hammer Group – “Don’t You Know” (Melodies)

“Den her er sang er så funky, at man ikke kan sidde stille. Jeg elsker hvordan, den både er cathcy og udadvendt, samtidig med at vi svæver rundt i spændende harmonik, synth soloer, og skæve perioder.”

Mikhael Paskalev – “Witness”

“Mikhael er en af mine gode venner, og han har lavet det her smash-hit af en sang. Den minder mig meget om alt det fede ved Fleetwood Mac, men så har den bare så mange gode detaljer i arrangementet og produktionen, at det ikke føles past-ish, men nyt og friskt. Mikhael Paskelev har desuden fået al for lidt opmærksomhed herhjemme, så jeg synes, det er på tide at slå lidt på tromme for ham.”

Mary Lou Williams – “St. Martin de Porres” (Mary Lou Williams Presents Black Christ of the Andes)

“Jeg hørte den her sang første gang på en playliste, Frank Ocean lavede, i forbindelse med udgivelsen af sin nye single “Chanel” (som jeg i øvrigt også hører på repeat) og var fra første linje helt tryllebundet. Nummeret er teatralsk og komplekst i sit arrangement, men jeg synes ikke, det er distancerende. Den minder mig i stedet om fantasifulde soundtracks fra gamle disneyfilm og et billede af et kor i en græsk tragedie, der synger om St. Martin de Porres, mens hans karakter spilles på scenen foran.”

Masasolo har følgende koncerter foran sig, indenfor den nærmeste fremtid:
Den 30. marts: Harders, Svendborg
Den 31. marts: Agora Festival, Sønderborghus
Den 7. april: Loppen, København
Den 6. maj: SPOT Festival, Aarhus

Anne Lærke Rasmussen
annelaerke@bandsoftomorrow.com