fbpx

BOTMA-vinder Albin Lee Meldau slipper ny musikvideo

Foto: Frederik Skogkvist

Albin Lee Meldau er ude med en musikvideo til hittet “Lou Lou”.

Det kan godt være, at du ikke lige kender navnet Albin Lee Meldau (selvom vi har i høj grad har forsøgt at sprede navnet), men så kender du helt sikkert hans nummer “Lou Lou”, som har hittet i radioen. I dag er den svenske sanger og sangskriver klar med en musikvideo til netop “Lou Lou”.

Meldau havde et flot år 2016, hvor han blandt andet udgav sin debut-EP, Lovers, og med den i bagagen vandt han en Bands of Tomorrow Music Awards, til vores show i lørdags, i kategorien ‘Årest Internationale Navn’. I år har han udgivet demosinglen “Bloodshot” og er altså nu klar med videoen til “Lou Lou” som du kan tjekke ud lige her:

Anne Lærke Rasmussen
annelaerke@bandsoftomorrow.com