fbpx

Britiske Declan McKenna afslører udgivelsesdato for længeventet debutalbum

Foto: PR

Den britiske sanger Declan McKenna deler detaljer om sit kommende og længeventet debutalbum, og udgiver samtidig en splinterny musikvideo til gennembrudssinglen, “Brazil”.

Declan McKenna har netop offentliggjort at udgivelsesdatoen for hans længeventede debutalbum, What Do You Think About The Car?, bliver den 21. juli 2017 igennem Columbia Records. Samtidig har han udgivet en ny farverig og syret musikvideo til den politiske single, “Brazil”, der skulle blive den dengang kun 16-årige McKennas gennembrudssingle.

Declan McKenna er at finde på vores liste over 17 navne du skal holde øje med i 2017, og nu er det ikke andet at gøre, end at vente i spænding på udgivelsen af What Do You Think About The Car?, som nu kan forudbestilles.

Line Mortensen
linemortensen@bandsoftomorrow.com