fbpx

Se den seje musikvideo til Sigrids “Don’t Kill My Vibe”

Foto: PR

Skandinaviens nye ukronede popdronning Sigrid, er aktuel med en sej, grafisk musikvideo til hitsinglen “Don’t Kill My Vibe”.
Det er gået hurtigt for den blot 20-årige Sigrid, hvis debutsingle “Don’t Kill My Vibe”, der udkom den 3. marts i år, har fået over ti millioner globale streaminger på bare en måned. I fredags udgav den norske sangerinde en sej, grafisk musikvideo til singlen. Videoen er optaget i Los Angelos og viser blandt andet Sigrid op mod forskellige pangfarvede stoflærreder.
Sigrids debut-EP er sat til at udkomme allerede til Maj via Island Records, hvor du også kan opleve hende, sammen med en masse andre fede upcoming kunstnere, på den engelske musik- og branchefestival The Great Escape, i Brighton, England.
Se musikvideoen til den catchy “Don’t Kill My Vibe” lige her:

Tags:
Anne Lærke Rasmussen
annelaerke@bandsoftomorrow.com