fbpx

Sigrid – Roskilde Festival 2017

Foto: Simon Zahrtman
Scene: Apollo
Dato: Torsdag den 29. juni kl. 12.30

Norske Sigrid leverede torsdag formiddag en gennemført og glædesfyldt popfest på Apollo.

Sigrid – Roskilde Festival 2017
4.5 / 5 Reviewer
Rating4.5

Det var tidlig formiddag da den unge, norske sangerinde Sigrid indtog Apollo scenen. Trods tidspunktet, og at det var dagens første koncert på scenen, havde der dog samlet sig et rimeligt stort publikum. Den norske sangerinde lagde ud med den march-inspirerede “Go To War”, og viste allerede fra start, at hun var kommet for at levere en gedigen popfest. Andet nummer var den seneste single “Plot Twist”, der kom til live på bedste vis, båret af Sigrids vokal, der er lige dele poppet og lige dele hæs rock. Den perfekte kombi.
Gennem koncerten viste Sigrid, at hun både kan levere sange til dansegulvet og til følelserne. Vi var vidne til en smuk version af balladen “Dynamite”, hvorefter hun igen grinende lovede “at nu var det tid til at danse”, og herefter spillede “I Don’t Buy It”. Sigrid sluttede af med hendes succesfulde debutsingle “Don’t Kill My Vibe”, der endte koncerten med et brag.
Den norske pige var tilsyneladende utrolig glad for at spille på Roskilde Festival, og – efter hendes egne udtalelser – var det en drøm, der gik i opfyldelse her til formiddag på Apollo. Hendes glæde og talent strålede langt ud over scenekanten, og det var tydeligt for alle, at Sigrid har potentiale til med tiden at blande sig med de helt store. Havde Roskilde givet den norske sangfugl en senere tid, hvor himlen var mørkere og promillerne måske lidt højere, så havde Sigrids popfest nok haft en større effekt. Men både Sigrid og hendes band gjorde dog, hvad de kunne for at skabe en fest, og det lykkedes også langt hen ad vejen.

Line Mortensen
linemortensen@bandsoftomorrow.com