fbpx

Brandvarme Dream Wife offentliggør ny EP og slipper singlen “Fire”

Foto: Hollie Fernando

Den London-baserede trio med islandske Rakel Mjöll i front udgiver deres nye EP, Fire, den 29. september via Lucky Number.

Vi faldt pladask for britiske Dream Wife, da de på dette års The Great Escape Festival i Brighton gav os en habil rock’n’roll-mavepuster med en energiudladning af en koncert. Vi inkluderede dem rask væk på vores liste over de fem bedste opdagelser fra den britiske festival og har holdt øje med dem lige siden.

Med debut-EP’en EP01 fra sidste år vandt trioen, bestående af Rakel Mjöll på vokal, Alice Go på guitar og vokal og Bella Podpadec på bas og vokal, blandt andet airplay på radiokanaler som BBC Radio 1, BBC 6 Music, Beats og KEXP, og tog på tour med eksempelvis The Kills og Sleigh Bells. Trioen lagde desuden i foråret vejen forbi den store branchefestival SXSW, og herfra tog det fart for de tre hårdtslående musikere.

Nu er de klar med endnu en EP, som har fået titlen Fire, og den er netop offentliggjort sammen med singlen af samme navn. Gruppen beskriver til mediet The FADER det attitudefulde nummer som en “følelsesmæssig eksplosion”, og sammenligner den med en vulkan i udbrud – meget passende til den karismatiske og energiske islandske forsanger Rakel Mjöll, som er en af de mest interessante frontpersoner, vi er stødt på i år.

Om nummeret siger de yderligere:

I det øjeblik en dyb forbindelse skabes mellem mennesker føler parterne en ild mellem sig. Eksplosionen begynder, bevægelser føles elektriske, samtalen bliver uregelmæssig og man absorberes af øjeblikket. Vi udforsker ildens paradoksale betydning som symbol for både en kreativ og destruktiv kraft.

Efter deres koncert på The Great Escape skrev vi om Dream Wife:

Der er no bullshit med Alice, Bella og islandske Rakel, som udgør den hypede London-trio. De kan bare godt lide at spille musik og har noget på hjertet.

Det udsagn vil vi stadig holde fast i efter udgivelsen af “Fire”, som fortsætter det høje niveau og forhåbentligt vil varme dit rock’n’roll-hjerte, hvis du er i besidelse af sådan et.

Fire EP-trackliste

  1. Fire
  2. Somebody
  3. Fire (Ellie Herring Remix)
  4. Fire (FTSE Remix)
  5. Fire (biLLLy Remix)
Fire artwork
Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com