fbpx

Emil Kruse dropper lækker single

Foto: PR

Emil Kruse er i dag aktuel med singlen ”Én som dig”, som uden tvivl er noget af det bedste, vi hidtil har hørt fra det urbanhiphoppede stjernefrø.

Emil Kruse har en efterhånden ret omfattende fortid inden for dansk hiphop. Tidligere var han medlem af den Vangede-baserede grime-duo Sleng, og som solokunstner har han allerede mødt bred anerkendelse på den danske hiphopscene.

I 2016 udkom EP’en Slumromantiker, som udløste begejstring på adskillige medier landet over, og den unge rapper er langt fra løbet tør for idéer. I september udgives hans næste EP og allerede i dag er hans nye single ”Én som dig” på gaden.

Kruse udmærker sig ved i sin musik at skabe en karakteristisk og bemærkelsesværdigt velfungerende blanding af fusions-jazzet dance, traditionel pop og sprød hiphop. Hans stemme fungerer både i raptunge vers og i melodiøse omkvæd, og han har et fremtrædende talent for tekstskrivning.

Siden sin debut har Kruse allerede skrevet mange fremragende sange, og det tyder på, at han hele tiden udvikler sig; ”Én som dig” må i hvert fald betragtes som noget af det bedste, vi har hørt fra hiphopstjernen. Det er funket, fængende, fantasifuldt sat sammen og enormt godt produceret.

Temaet er som sådan ikke nyt. Sangen handler om den, for de fleste ret genkendelige, følelse af at længes efter nogen, som man ikke kan få; at vente på noget, som højest sandsynligt aldrig kommer til at ske. Men der er ikke noget flæberi over Kruse – han holder fest, mens han venter.

Hør singlen her:

Tags:
Sofie Ree
sofieree@bandsoftomorrow.com