fbpx

Engelske The Big Moon leger detektiver i ny video til singlen “Pull the Other One”

Foto: Charlotte Patmore

Det talentfulde og fremadstormende engelske band The Big Moon følger op på succesen fra deres debutalbum med en video til nummeret “Pull The Other One”.

Indie/alternative-rock bandet The Big Moon består af fire engelske piger, som alle er bosatte i London. Sammen har de lavet musik siden 2014 og udgav i 2016 EP’en The Road, og i 2017 deres debutalbum Love in the 4th Dimension, som begge er udgivet af pladeselskabet Fiction Records.

Albummet blev taget godt imod og fik gode anmeldelser fra store, britiske medier. Dette førte til en begivenhedsrig sommer, hvor bandet har været på en omfattende turné til blandt andet New York og Europas største festival Glastonbury. Derudover er bandet også nomineret til dette års Mercury Prize, som hvert år kårer det bedste album i England og Irland. The Big Moon’s debutalbum er nomineret side om side med udgivelser fra store, internationale kunstnere som The xx, Ed Sheeran og alt-J.

“Pull the Other One” er et godt eksempel på pigernes stilsikre rock’n’roll-attitude med fokus på catchy guitarriffs og klare, rå sangstemmer. I musikvideoen ser man pigerne bevæge sig gennem en gammel, sort-hvid verden med detektiver og forbrydere. The Big Moon fungerer som fire dedikerede, men let distræte detektiver, som jagter en forbryder i nålestribet jakkesæt. Forbryderen formår at fange og binde tre af pigerne, men bliver til sidst slået omkuld af deres fidget-spinner, hvorefter pigerne begejstret kan befrie forbryderens tilfangetagede hundehvalp.

På den måde lægger videoen sig til bandets tidligere række af opsigtsvækkende videoer og fortællinger, og er helt bestemt værd at tjekke ud:

Ditte Nebeling
dittenebeling@bandsoftomorrow.com