fbpx

Dream Wife hylder den islandske natur i ny musikvideo til “Fire”

Foto: Hollie Fernando

Rockbandet Dream Wife udgiver deres anden EP Fire den 19. september via Lucky Number, og forud for den har de nu smidt musikvideoen til singlen af samme navn på gaden.

Islandsk/britiske Dream Wife er en rockgruppe, der helt sikkert er værd at holde øje med. Live har de en helt fantastisk energi, som du ikke kan undgå at blive smittet af. Vi oplevede dem på dette års britiske festival The Great Escape, hvor vi vurderede dem som et af festivalens bedste acts.

I august udgav de så singlen”Fire” forud for deres kommende EP med samme navn, som er fyldt med attitude og en sprængfarlig energi – en energi som passer godt til bandets medlemmer, og især som tidligere nævnt den islandske forsanger Rakel Mjöll. De øvrige medlemmer i bandet er de britiske Alice Go og Bella Podpadec på henholdsvis guitar/vokal og bas/vokal.

Bandet sammenligner selv “Fire” med et vulkanudbrud og til mediet The Fader siger de:

I det øjeblik en dyb forbindelse skabes mellem mennesker føler parterne en ild mellem sig. Eksplosionen begynder, bevægelser føles elektriske, samtalen bliver uregelmæssig og man absorberes af øjeblikket. Vi udforsker ildens paradoksale betydning som symbol for både en kreativ og destruktiv kraft.

Musikvideoen til “Fire” foregår på en roadtrip gennem Island, med flotte billeder af landets storslåede natur. Gennem musikvideoen finder pigerne
flere og flere lysende, næsten magiske sten, hvis lys til sidst oplyser og opløser deres roadtrip-bil. I den sidste scene står de tre piger overfor hinanden i en cirkel, hvidøjede og med hænderne fremstrakte som var de overtaget af dæmoner i ren “Heksene fra Warren Manor”-stil. På den måde er videoen en spændende blanding af det overnaturlige og naturlige.

Dream Wife er et band vi har særligt kær hos Bands of Tomorrow og nedenunder kan du finde ud af hvorfor i deres musikvideo til “Fire”:

Ditte Nebeling
dittenebeling@bandsoftomorrow.com