fbpx

Hør nyt track fra Whitney, der udgiver demo-album til november

Foto: PR

Drengene fra Whitney, Max Kakacek og Julien Ehrlich, har udgivet en ny single, og det er ren ‘happy-go-lucky’ på bedste folk/indiepop-manér. Albummet Light Upon the Lake: Demo Recordings er desuden ude den 10 november via Secretly Canadian.

Whitney har afsløret deres planer om at udgive en ny version af deres 2016-debutalbum Light Upon The Lake, som vi skrev en fem-stjernet anmeldelse af og desuden senere på året kvitterede med prisen for Årets Internationale Udgivelse til Bands of Tomorrow Music Award. Den nye udgivelse kommer til at indeholde originale demo-udgaver af de fleste numre fra pladen, et cover af Allen Toussaint’s “Southern Nights” – og så nummeret “You and Me – Demo”, som er en hidtil ukendt produktion.

“You and Me – Demo” er guitarbaseret, både i groovet og med guitarmelodier og -soloer. Det hele er muntert, fuld af god energi og generelt dejligt og afslappende at lytte til – som vi kender Whitney bedst.

Guitarerne bliver yndefuldt komplementeret af en lækker el-orgel lyd og en smule strygere, som giver nummeret et ekstra skud charme. Der er også masser af aktivitet at hente hos trommerne, som ligger langt tilbage i lydbilledet og sørger for, at singlen er upbeat og bevarer energien. Forsangeren Julien Ehrlich (som forresten også sidder bag trommerne, når de optræder) har en sjovt indelukket vokal på det her nummer, men den har en god klang og er meget passende til stemningen og lydbilledet. Det hele fungerer bare virkelig godt, og mens du lytter til den, kan du læse vores interview med Whitney, som vi lavede sidste år i forbindelse med deres koncert på VEGA.

Glæd dig over den nye gave “You and Me – Demo” fra Chicago-duoen lige her:

Tags:
Martin Rahbek
martinrahbek@bandsoftomorrow.com