fbpx

10 hurtige til… Loyle Carner

Foto: Vicky Grout

Kender du ikke London-rapperen Loyle Carner endnu, så er det på tide. Han er en sindssygt interessant tilføjelse til den britiske hovedstads (i forvejen) imponerende liste over musikalske vidunderborgere.
Søndag den 22. oktober gæster den britiske rapper Loyle Carner Pumpehuset. Det er faktisk anden gang i år, at den Mercury Prize-nominerede kunstner lægger vejen forbi Danmark. I marts måned spillede han for et godt proppet Ideal Bar, men der skulle altså kun gå lidt over et halvt år, før han nu har udsolgt Pumpehuset. Med sig i bagagen har han det fremragende debutalbum Yesterday’s Gone fra i år, hvor han især kredser om det, der står ham allertættest: hans familie.
Udover sin familie elsker han også madlavning, hvilket blandt andet har ført til projektet Chilli Con Carner, hvor Loyle Carner kokkererer sammen med børn med ADHD.
Vi har startet 10 sætninger, som Loyle Carner har færdiggjort for os.

Tre ord der beskriver min musik er…

– Tag et lyt.

Jeg begyndte at lave musik fordi…

Jeg får inspiration fra…

– Min mor.

Den bedste koncert, jeg nogensinde har spillet var…

– Corsica studios. Mit første headline show (i London, red.)

Den bedste koncert, jeg nogensinde har set var…

– A Tribe Called Quest på Bestival.

Hvis jeg ikke var musiker, ville jeg være…

– Kok.

Mit yndlings act lige nu er…

– Anderson .paak.

Det vigtigste, når jeg laver musik, er…

– At fortælle sandheden.

Når folk hører min musik, skal de…

– Lave hvad end de har lyst til.

Mit nye album er…

– Bare et blink i mit øje

Vi tog i forbindelse med koncerten på Ideal Bar i marts en indgående snak med Loyle Carner, hvor vi blandt andet talte om hans forhold til London, om hans arbejdsprocesser, og om hans glæde for at lave musikvideoer og mad. Det kan du læse eller genlæse lige her.

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com