fbpx

Dream Wife udgiver musikvideo til “Let’s Make Out” og annoncerer dansk koncert

Foto: Still fra “Let’s Make Out” – musikvideo

Den britisk/islandske pop/punk-trio Dream Wife har netop udgivet musikvideon til deres seneste single “Let’s Make Out” – en ode til skoleballer og tungekys. Samtidig annoncerer de en Europaturné, hvor de lægger vejen forbi Danmark på Ideal Bar i København den 1. marts 2018.

Vi har længe haft et godt øje til den karismatiske trio Dream Wife, der i løbet af det sidste års tid har produceret nytænkende, kunstnerisk og befriende rå pop/punk.

Vi opdagede dem på den engelske musikbranchefestival The Great Escape i år, og siden er de kun vokset i anerkendelse. De tre kvinder har været utrolig produktive, og det er kun lidt under tre uger siden de udgav deres seneste single “Let’s Make Out”, og annoncerede deres selvbetitlede debutalbum, der udkommer den 26. januar 2018.

Nu er de som sagt ude med musikvideoen til singlen, og i samme ombæring kan de glæde alle deres danske fans med, at de kommer til Ideal Bar og giver koncert den 10. marts 2018.

Musikvideoen er filmet i en gymnastiksal, hvor et klassisk high-school prom udspiller sig. Dream Wife agerer galla-band mens unge mennesker danser, skejer ud og kysser med hinanden på kryds og tværs. Dream Wife fortæller om sangen:

Let’s Make Out is a lighthearted celebration of sexuality. Women are and have a right to be sexual beings. The video is silly, hedonistic and really fun. There is no shame in sexuality, there is no shame in fun. But remember; consent is key.

Om grundlaget for videoen fortæller bandet, hvordan gallafester er synonymer til det at blive myndig og vokse op, et nødvendigt socialt ritual, før man dimitterer. Og de uddyber:

We threw an irl (in real life) prom at our recent London show to announce our album and the night ended with much of the cast from the video making out and dancing with us on stage. Prom in many ways represents us coming of age as a band and we’re hoping to usher in this new era; dancing, making out, making things with our friends and flipping the script every step of the way.

Se “Lets Make Out” her:

Ditte Nebeling
dittenebeling@bandsoftomorrow.com