fbpx

Marika Hackman annonceres som support på Alt-J’s Europa-turné

Foto: Steve Gullick

Så er der godt nyt til alle jer, der har billetter til Alt-J, når de gæster Danmark i januar. Det er nemlig blevet offentliggjort, at bandet kommer til at medbringe Marika Hackman som warm-up.
Vi har tidligere spået hende til at bryde igennem i løbet af i år, da hun kom på vores liste med 17 navne du skal holde øje med i 2017. Og sørme så om hun ikke er godt på vej til at indfri den forhåbning – vi har da lov til at drømme. I sommers udgav hun albummet I’m Not Your Man, og nu skal den britiske sangerinde på turné med Alt-J.
Navnet er Marika Hackman, og her er, hvad du skal vide om hende: Hun er sanger, sangskriver og multiinstrumentalist. Hun har spillet musik hele livet, og har kunnet leve af det de sidste fem-seks år, hvor hun har udgivet to EP’er og to fulde album. Hendes musik byder både på lowkey melankoli og et mere dystert og tungt, eksperimenterende udtryk. Generelt bevæger hun sig inden for genrene folk og (alternativ) rock.
Hun er pt. på en udsolgt tour i Storbritanien i forbindelse med det nye album, hvor hun formidler tanker og oplevelser om kvindelige forhold og personlige sammenbrud fra eget point of view. Det hele kommer til udtryk i hendes personificerede sound.
Hun er ikke en kunstner, du bør lade gå forbi din næse, og i selskab med Alt-J gæster hun altså Forum i København den 23. januar 2018.
Har du lyst til at vide mere om den spirende brite, kan du læse vores interview med hende her.

Martin Rahbek
martinrahbek@bandsoftomorrow.com