fbpx

Musikkollektivet Superorganism gæster Lille VEGA til februar

Foto: Steph Wilson

Til dig med en forkærlighed for musik, der er lidt mere end underligt – Superorganism gæster Lille VEGA den 25. februar 2018.
Da vi anbefalede dem i vores guide til 17 internationale navne på Reeperbahn 2017, skete det på baggrund af deres udgivelse af i alt tre numre: “It’s All Good” udgav Superorganism i sommers, “Nobody Cares” udgav de lidt senere på sommeren, og med “Something For Your M.I.N.D.” tog de Spotify med storm i løbet af september. På dette tidspunkt var det ikke nemt at opstøve, hvem Superorganism egentlig er, og det var nærmest umuligt at finde ord for den lyd, de beskæftiger sig med.
Siden er vi blevet lidt klogere på Superorganism. Forsangeren er 17 år gammel, hun hedder Orono, og hun er oprindeligt fra Japan. Superorganism holder til i London, hvor de i alt otte medlemmer deler en fireværelses-lejlighed. Det føles nærliggende at betegne dem som et musikkollektiv. Selv udtaler de om projektet, at “It’s a bit like a cult”.
I forhold til deres musik, bør det nu klargøres, at vi stadigvæk ikke kan få hold på den lyd, som Superorganism lukker ud i universet. De klinger fortsat som et elektronisk rock/pop-patchwork sammensyet af computerspil og en overordnet set meget fremtrædende underlighed. De er fortsat også helt uimodståelige. Hvis dine ører føles understimulerede, kan du med fordel lægge vejen forbi Lille VEGA den 25. februar i 2018. Indtil da:

Sofie Ree
sofieree@bandsoftomorrow.com