fbpx

BØRNS udsender tidlig julegave i form af ny single

Foto: Chuck Grant

BØRNS udgiver i dag singlen “I Don’t Want You Back”, og om du har stået i samme situation som han har eller ej, så er sangerens udtryk så emotionelt og ærligt, at du ikke kan undgå at føle præcis, hvad han føler i den her sang.
LA-baserede BØRNS debuterede første gang i 2014 med EP’en Candy, som blev efterfulgt af et helt album, Dopamine, året efter. I år har han udgivet en række af lækre, solbeskinnede singler.
Her kan blandt andet nævnes “Sweet Dreams”, som havnede på vores UIMODSTÅELIGE spilleliste, og “Faded Heart”, hvor vi skrev, at sangskriveren endnu en gang viste “stort talent inden for fængende pop-hooks og glæde for dans, glitter og glam.”
Nu er han igen på banen med et nyt pophit.
Singlen hedder “I Don’t Want You Back”, hvilket er en ganske god titel til at beskrive sangens tema. I grove træk handler det om, at en pige har været sangeren utro, og derfor har han afsluttet deres forhold og vil altså ikke have hende tilbage. Bortset fra de gange, hvor han alligevel møder hende og falder i igen, enten fordi han har drukket og ikke tænker klart, eller fordi hendes blik er lige så fængende som den gang, de var sammen. Med andre ord: han har stadig følelser for hende, men prøver for så vidt muligt at holde en facade over for hende.
Okay, denne gang er det lyriske indhold måske ikke ligefrem solbeskinnet, men derimod mere melankolsk, hvilket også bliver reflekteret i det bløde lydbillede. Men der er alligevel en optimisme og en feel-good vibe at hente med de mange synthelementer og brede pads.
“I Don’t Want You Back” er på den måde et virkelig stemningsfyldt track, og om man kan relatere til BØRNS’ situation eller ej, så er hans smooth falset virkelig bjergtagende, og for mit vedkommende har singlen kørt på repeat en del gange allerede. Lyduniverset er smukt og dragende, så man kan ikke rigtig lade være med at lytte til den igen og igen. Virkelig en lækker produktion fra Garret Borns.
Lad dig betage af det stemningsfyldte lydlandskab lige her:

Tags:
Martin Rahbek
martinrahbek@bandsoftomorrow.com