fbpx

Pale Waves synger nytåret ind på ny musikvideo

Foto: “New Years Eve” musikvideo-still

I starten af november kom Pale Waves’ seneste single “New Years Eve”. Nu tager de nytåret på forskud med musikvideoen til singlen.
Pale Waves har hurtigt fået stablet sig et rigtig godt ry og en sikker fanbase på benene. Tidligere i år har de udgivet singlerne “There’s A Honey” og “Television Romance,” og for en måneds tid siden udgav de så “New Years Eve”. Om singlen skrev vi blandt andet:
“New Years Eve” indeholder tekstligt en bittersød melankoli, som instrumentalt er pakket ind i sukker og pop med lyse guitarriffs, groovy beats og charmerende vokalarrangementer. Derudover fornemmer man fint årstiden og titlen på nummeret, der især bringer december-stemningen frem med omkvædets guitar- og synth-bjældemelodi.
Musikvideoen fremhæver flot denne længsel og melankoli, og i videoen ser man skiftevis Pale Waves optræde i en helt tom balsal og forsangeren udtrykke sin fortvivlelse i et blødt og rødt lys.
“New Years Eve” ligger forud for gruppens kommende debut-EP i starten af næste år, der bliver udgivet på pladeselskabet Dirty Hit.
Se “New Years Eve” her:

Tags:
Ditte Nebeling
dittenebeling@bandsoftomorrow.com