fbpx

Pale Waves udgiver deres fjerde single

Foto: Danny North

Engelske Pale Waves er ude med den smukt synth-poppede “My Obsession”.
Pale Waves har haft et glimrende år. Siden det engelske band i marts udgav deres første single “There’s A Honey”, har deres fanbase været støt stigende, og med de efterfølgende udgivelser “Television Romance”, “New Year’s Eve” og senest “My Obsession” har Pale Waves etableret sig som et navn, der klart er værd at holde øje med.
Den Manchester-baserede gruppe udgøres af sanger og guitarist Heather, guitarist Hugo, bassist Charlie og trommeslager Ciara, og bandet er karakteriseret ved en bemærkelsesværdigt vellykket fusion af det rå og det sukkersøde.
På “My Obsession”, som officielt udkommer i dag, mødes lytteren af et smukt klangligt univers, som blandt andet konstitueres af en fremtrædende brug af synth og af vokalmæssig genklang. Heather sætter an på ordene: “You’ve got an appetite for wanting love // Oh, when death comes/ You should be // Heaven’s obsession”
Og selvom nummerets tekst bevæger sig mellem det melankolske og det direkte bedrøvelige, er “My Obsession” i form af den instrumentale del alligevel lækkert opløftende i sit udtryk. Nedenfor kan du høre det nye nummer, og kan du ikke få nok af Pale Waves, kan du med fordel se den flotte video til “New Year’s Eve” her.

Tags:
Sofie Ree
sofieree@bandsoftomorrow.com