fbpx

Jada er på gaden med sin første officielle single “Keep Cool”

Foto: Sarah Liisborg

I dag rammer den nye danske sangerinde Jadas første officielle single gaden, hvilket særligt er en glædelig nyhed for de heldige, der skal opleve hende og fem andre upcoming navne i aften til VEGAs Udvalgte 2018.

Jada har allerede fanget vores opmærksomhed med musikvideoen til hendes tidligere udspil “Sure”, hvor vi blandt andet skrev:“Jada har sin helt egen stil, og man skal kun høre en enkelt strofe for at hendes stilsikre og lækre vokal blæser en omkuld.” I princippet debuterede Emilie Molsted med sit musikalske projekt Jada dengang ved at udsende “Sure”, men i dag er hendes første officielle single altså på gaden.

“Keep Cool” bringer dig et minimalistisk beat og masser af lækker
finesse toppet op med Jadas sprøde vokal. Om singlen siger sangerinden selv:

Jeg har glædet mig så meget til at udgive dette nummer, og jeg er
så glad for at det er denne her sang der bliver den første officielle udgivelse. Jeg skrev sangen for halvandet år siden, den første gang jeg sad sammen med de to jeg siden har lavet musik sammen med, Morten Winther Nielsen og Awinbeh Ayagiba. Melodien og teksten kom alt sammen den aften, det var som om sangen bare ramte os alle sammen meget stærkt og præcist. Jeg elsker det her nummer og jeg glæder mig så meget til at se hvordan folk vil reagere på det, om de samler det op og om det gør noget ligeså dejligt ved dem som det gør ved mig.

Molsted lægger i den grad stilen med det her nummer og udviser stort potentiale på den danske (og måske endda også den internationale) musikscene. Forhåbentlig kan hun “keep cool” i aften i VEGA, når hun for alvor skal demonstrere, hvorfor VEGA peger på hende som et ud af seks acts, du skal holde øje med i 2018. Jada er desuden at finde på et hav af musikalske programmer i den kommende tid. Heriblandt branchefestivalerne by:Larm i Norge, Where’s The Music i Sverige, SPOT Festival i Aarhus og ikke mindst ovennævnte arrangement i VEGA denne fredag aften.

Lyt til “Keep Cool” via Spotify her nedenfor eller via samtlige andre streamingtjenester her.

Tags:
Martin Rahbek
martinrahbek@bandsoftomorrow.com