fbpx

Koncertaktuelle Superorganism annoncerer debutalbum

Foto: Jordan Hughes

Superorganism, som har lagt den internationale musiksfære ned de seneste måneder, har løftet sløret for udgivelsen af deres debutalbum. ‘Superorganism’ er på gaden den 2. marts 2018 via Domino Recordings.
Vi var ret begejstrede, da vi i starten af november sidste år kunne annoncere, at musikkollektivet Superorganism til februar lægger vejen forbi Lille VEGA. Nu har vi optur over annonceringen af deres selvbetitlede debutalbum.
Mystikken omkring Superorganism var stor, da gruppen, bestående af otte mænd og kvinder fra forskellige verdensdele, i september 2017 udgav førstesinglen “Something on Your M.I.N.D.” uden en snært af informationer. Nogle troede sågar i en periode, at det var Damon Albarn eller Kevin Parker fra Tame Impala, der var på spil, inden Superorganism-identiteten blev afsløret. Siden har de sluppet numrene “It’s All Good”, “Nobody Cares” og senest den spritnye “Everybody Wants To Be Famous”, som du kan høre nedenfor.
Debutalbummet, Superorganism, har gruppen selv skrevet, indspillet og produceret i deres studie i London, hvor de, efter at de angiveligt mødtes i New Zealand, har slået sig ned. De hidtidige udgivelser byder på en unik og opfindsom blanding af diverse genrer fra alternativ pop over elektronisk til hiphop, og selvom det ikke rigtigt lyder som noget andet for tiden, passer det perfekt ind i det moderne musiklandskab. Det er blandt andet kunstnere som Beck, Devo og The Avalanches, der har inspireret gruppen, så den farverige og omsiggribende lyd giver egentligt ret god mening. Lyt selv!

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com