fbpx

Roskilde løfter sløret for 17-navne-stor musikpakke: St. Vincent, Cardi B, VETO og flere

Foto: St. Vincent/Nedda Afsari

Dagens offentliggørelse rummer både store scoops fra ind- og udlandet, og armene er helt oppe over hovedet.

Okay, det bliver nok svært at slå den ekstreme hype, der var omkring Roskilde Festival i går, efter de slap nyheden om, at Eminem endelig er klar til Orange Scene. Men beskeden om, at den nye rap- og hitlistedronning Cardi B (US), den fremadstormende soulsanger Khalid (US) og fantastiske St. Vincent (US) også er klar til sommerens festival er bestemt også en af de gode. Udover de store internationale navne, er der også stærke danske acts iblandt i form af VETO, Alex Vargas og The Minds of 99.

Om dagens offentliggørelse siger programchef Anders Wahrén i en pressemeddelelse:

Cardi B indfanger om nogle tidsånden anno 2018. Hun pendler fuldstændig ubesværet imellem lyden af det moderne New York og Atlanta og old-school 90’er rap i selskab med Bruno Mars. Hun har på alle måder bevist, at hun ikke bare er god til at skabe opmærksomhed om sig selv på de sociale medier, men i den grad kan bakke det op med et bagkatalog, der slår de fleste. Og det er vel at mærke inden, at hun har udgivet sit debutalbum.
Med Cardi B, St. Vincent, Khalid, Alex Vargas og 13 andre nye navne fra fire kontinenter er vi gang med at tage temperaturen på musikåret, så Roskilde Festival endnu engang sender vores deltagere på opdagelse blandt de mest aktuelle stjerner og dem, der kommer til at løbe med de store overskrifter i de kommende år.

Dagens i alt 17 nye tilføjelser ser således ud:

Cardi B (US) – onsdag 4. juli
Khalid (US) – torsdag 5. juli
St. Vincent (US) – onsdag 4. juli
Odesza (US) – fredag 6. juli
Alex Vargas (DK)
Boris & Merzbow (JP) – torsdag 5. juli
Cezinando (NO)
Descendents (US) – fredag 6. juli
Heilung (INT) – torsdag 5. juli
Kokoko! (CD) – lørdag 7. juli
Lekhfa (EG) – torsdag 5. juli
The Minds of 99 (DK)
Nathan Fake (UK)
Palm (US)
Preoccupations (CA) – torsdag 5. juli
(Sandy) Alex G (US)
Veto (DK)

Du kan jo passende varme op til sommerens festligheder med de nu to Roskilde-aktuelle verdensstjerner Bruno Mars og Cardi B’s geniale Grammy-show fra i søndags.

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com