fbpx

Danske BAEST blandt de sidste annoncerede til by:Larm Festival 2018

Foto: BAEST // Jens Karlsson

Metalbandet BAEST fuldender listen over danske optrædende til dette års by:Larm og er også blandt de sidste otte acts til årets lineup.

Der er ikke længe til, at Oslo igen danner ramme om den store musikbranche- og showcase-festival by:Larm, der finder sted fra den 1. til 3. marts. Udover et omfattende konferenceprogram byder festivalen også på et stærkt, musikalsk lineup. Det er primært skandinaviske artister, der gæster festivalen, men også internationale navne som Billie Eilish, Carla Dal Forno, Ider, Sorry, Superorganism og Lewis Capaldi er på programmet.

Festivalen har også inviteret en god portion danske artister med. Selvom Vera desværre har været nødt til at aflyse, tæller listen over danske artister stadig navne som Jonah Blacksmith, Bisse, Barselona, Scarlet Pleasure, Yangze, De Underjordiske, Fribytterdrømme og nu altså også det (må man sige) fremadstormende metalband BAEST.

Udover den danske tilføjelse rummer årets sidste annoncering blandt andet også svenske Familjen, som tilbage i 2007 gjorde sig særligt bemærket med electro-nummeret “Det snurrar i min skalle” fra albummet af samme navn. Johan Tommy Karlsson, der er manden bag, har været tys i en rum tid, men den 2. marts – altså under by:Larm – slipper han sit fjerde album Kom. Mon ikke det bliver festligt!

Du kan finde de sidste acts her, og så har vi samlet en liste over de danske artister nedenfor. Det fulde lineup kan du finde på festivalens hjemmeside her.

Familjen (SE)
Jonas Lundqvist (SE)
Ildfjell (NO)
Street Fajita (NO)
The Amgala Temple (NO)
BAEST (DK) – by:Larm Black
Spiders (SE) – by:Larm Black
Zeal & Ardor (CH) – by:Larm Black

De danske navne er:

BAEST
Barselona
Bisse
Courtsey
De Underjordiske
Farveblind
Fribytterdrømme
Iris Gold
Jada
Jonah Blacksmith
Marshall Cecil
Masasolo
Maximillian
Nelson Can
Noah Carter
Scarlet Pleasure
School of X
Solbrud
Svin
VETO
Yangze

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com