fbpx

Funklende nyt singleudspil fra Vera: Lyt til “Diamonds”

Foto: Thorbjørn Kragh

Danske Vera er klar med første singleudspil siden den anmelderroste debut-EP, Good Job, No Conversation, og det er intet mindre end en rigtig lækker fredags-ørehænger.

2017 var et stærkt år for den danske producer, William Asingh, der med sit soloprojekt går under navnet Vera. Her lagde han ud som P3’s uundgåelige med nummeret “In and Out of Love”. Det fulgte han op på, da han i august udgav singlen “Falling” med norske Okay Kaya, hvilket åbnede dørene op for det norske P3. Singlen var senere at finde på debut-EP’en Good Job, No Conversation fra december, som vores anmelder mildt sagt var temmelig vild med. Og det er ikke kun os her på redaktionen og resten af Danmark, der er vilde med produceren. Omverdenen har også kastet sin kærlighed over Vera, der har fået opmærksomhed fra både BBC Radio 1, Pitchfork og NME, der inkluderede debut-EP’en på deres liste over bedste udgivelser i 2017. Foruden arbejdet med soloprojektet, har Asingh desuden produceret tre numre for MØ på hendes seneste EP, og samarbejdet med andre acts som Off Bloom og Liss.

Og det ser ud til, at Veras 2017 ikke var en engangsforestilling, for det lader til, at produceren har tænkt sig at holde den frembrusende stil. I hvert fald blev 2018 skudt i gang med en optræden ved Eurosonic Festival i Holland, hvorefter han var på scenen til Vegas Udvalgte. Og nu er Vera så på banen med første singleudspil efter debut-EP’en. Byd velkommen til dit nye single-crush, “Diamonds”.

“Diamonds” følger Veras velproducerede og stemningsfulde lydstil, der oser af sommerlige vibes og sexede beats. Med en lækker basgang, en forførende saxofon og en fængende vokal, inviteres du ind i et sonisk paradis, der leder tankerne hen på palmer, sol, cocktails og swimmingpool-romance. Et nummer, der falder lige ind i fredags-feelingen og passer perfekt til den kommende weekend.

Eftersigende skulle produceren være i studiet for at brygge på endnu flere releases, som vi vil få glæde af senere i 2018. Kære Vera, lad os ikke vente for længe!

Læn dig tilbage og nyd fredagen med “Diamonds”:

Tags:
Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com