fbpx

Guldimund er tilbage med kærlighedsberusende single og video

Foto: PR

I løbet af 2016 og 2017 var han ude med hele 17 singleudgivelser, der til sidst resulterede i debutalbummet Så er det vel bare det…?. I dag er Guldimund tilbage med kærlighedshymnen “Til Min Mælkebøtte” og en  tilhørende stemningsfuld musikvideo.

Selvom Guldimund er et forholdsvis nyt projekt, er manden bag efterhånden en garvet musikant. Guldimind, med det borgerlige navn Asger Nordtorp Pedersen, spiller nemlig bas i Blaue Blume, og var tidligere en del af det Odensebaserede band, Tårn. I 2016 påbegyndte han en lang singleudgivelsesrejse under navnet Guldimund, der var delt op i to akter, og som i 2017 endte ud i albumdebutten Så er det vel bare det…?. Et forløb som fik mange roser med på vejen af danske medier, ligesom det resulterede i spilletid på både P3 Barometeret og P6 Beat.

I dag er Guldimund tilbage med “Til Min Mælkebøtte” – en romantisk, syv minutter lang kærlighedshymne til hans kæreste, der både skal fungere som epilog til Så er det vel bare det…?, og som et springbræt videre mod nye rejser for det musikalske projekt.

Med en ærlig, dansksproget lyrik, fremført af en mild og skrøbelig vokal ovenpå et solidt fundament af sødmefulde bassegmenter, synth- og guitarmelodier, har Guldimund skabt et værk, der falder fint ind i de efterhånden piblende forårsfornemmelser.

Om “Til Min Mælkebøtte” fortæller Nordtorp Pedersen:

“Flere af sangene på ‘Så er det vel bare det …?’ kan på nogle måde ses som en efterfølgelse til de ungdommelige drengeforelskelsessange, jeg skrev i min tid i Tårn. Det var et dannelsesalbum, der foruden at berøre de følelser, der fylder i hovedet på en ung singlefyr med store ambitioner, også handlede om længslen efter at finde en at dele livet med. Nu har jeg fundet hende, så ‘Til Min Mælkebøtte’ handler ikke bare om begær eller en uskyldig sommerflirt. Det er en kærlighedssang til hende, der nu er mor til mit barn.”

Videoen er en meget personlig, hyggelig og stemningsfuld sag, der tager os med ind i et dansende og romantisk univers, og understreger den totale forelskelsesrus og overvældende kærlighed, som “Til Min Mælkebøtte” er affødt og bygget op af.

Du kan høre det nye nummer og se den fine video her:

Tags:
Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com