fbpx

Jada hylder kvinden og kvindekroppen i ny, smuk musikvideo

Foto: Sarah Liisborg

I dag lander danske Jadas splinternye og super flotte musikvideo til singlen “Keep Cool”, der er en hyldest til fællesskabet blandt kvinder og kvindekroppens naturlige skønhed.

I slutningen af januar kunne Jada udgive sin debutsingle, “Keep Cool”, hvis tematikker dækker over det at være en kvinde i sine 20’ere, der møder udfordringer ved at finde sig tilpas i og med sit liv, sind og krop. Vores skribent var svært begejstret for singlen, og skrev blandt andet:“”Keep Cool” bringer dig et minimalistisk beat og masser af lækker finesse toppet op med Jadas sprøde vokal.”

Nu er den talentfulde sangerinde, sangskriver og producer, der til daglig går under navnet Emilie Molsted, ude med den tilhørende musikvideo, som emmer af female-power. Med videoen fejrer Jada nemlig kvinden og kvindekroppen i al dens naturlighed og skønhed – hvilket blandt andet understreges af den fine kallalilje, der symboliserer skønhed, som Jada står med i hånden hen imod slutningen af videoen.

Videoen, der er filmet i et kurbad, er i sig selv æstetisk flot og fremstår i en blid pastelfarveskala. Vi møder her Jada og en række andre kvinder, som blandt andet befinder sig i badekar og i en sauna, hvor de omfavnes af selvkærlighed, nyder sig selv og nyder at gøre noget godt for sig selv og hinanden.

Om videoen fortæller Molsted selv:

Jeg havde lyst til at skabe et fællesskab i videoen, som kunne brede sig ud gennem skærmen og få alle de kvinder, der havde lyst til at være med, til at føle sig som en del af det. Jeg ville forsøge at genskabe et af de dejlige rum og stemninger, jeg kender, nemlig kvindeafdelinger i kurbade. Jeg havde lyst til at lave en video, hvor personerne i den laver forskellige ting, der gør dem godt, og som gør hinanden godt, både foran og bagved kameraet.

Se den flotte video til “Keep Cool” her:

Tags:
Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com