fbpx

LUI HILL ude med flot livevideo til debutsinglen “5000 Miles”

Foto: PR

Der er fart på den kommende stjerne LUI HILL, der allerede har fået succes i det store udland med den dragende debutsingle, “5000 Miles”. I slutningen af januar landede en fed livesession af nummeret, og den må du altså ikke gå glip af.  

Filter Music Group og Apple Music satser stort på danske LUI HILL, som spås til at blive en af de næste store stjerner inden for musikverdenen. I november sidste år kunne du finde LUI HILL med hans debutsingle, “5000 Miles”, på vores Ugens Uimodståelige-playliste. Singlen fik hurtigt international opmærksomhed, og gik direkte ind på hitlister som blandt andre “New Music Friday USA” og “Viral Hits USA”.

Er du til et lækkert, velproduceret og nærmest magisk mix af indiepop, neo-soul og hiphop, der handler om livets forskellige faser, om slutningen på en rejse og begyndelsen på en ny, og modet til at leve i nuet, er LUI HILL også lige noget for dig. Fede atmosfæriske synth-effekter, der understøttes af en elektrisk guitar. Små piblende bip i baggrunden og markante beats. Skarpe lyrics, leveret af en sprød vokal, som i omkvædet skifter til en fængende falset, der omsværmes af summende korharmonier. Det er nemlig hvad der møder dig, og tager dig med storm, på “5000 Miles”.

Nummerets livesession foregår i et stort, goldt og mørkt rum, der løftes op af en masse stolper, placeret i snorlige rækker. Her i mørket, blandt de utallige stolper, finder vi manden bag LUI HILL sammen med sin guitarist og keyboardspiller. Ved nummerets begyndelse lyses gruppen op, og herefter kastes der bagfra lys på trioen i takt med de forskellige effekter og beats i musikken, mens LUI HILL leverer en vokalpræstation i topklasse. Det er et lysshow, som formår at indramme tematikkerne og lydsiden i nummeret på en fuldkommen gennemført måde, der gør det meget svært at fjerne blikket fra videoen igen.

Det tegner altså rigtig, rigtig godt for det hurtigt spirrende musikalske projekt. Det siges desuden, at der er et album lige på trapperne, og vi har meget svært ved at være i os selv af begejstring, og kan næsten ikke vente på at høre mere fra LUI HILL.

Du kan se den flotte livesession-video af “5000 Miles” lige her:

Tags:
Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com