fbpx

PREMIERE: ROXY JULES ude med første single og video inden kommende fjerde album

Foto: Johan Lei Gellett

Danske ROXY JULES udkommer i morgen med første singleudspil og tilhørende video fra det kommene fjerde album. Men allerede i dag har vi æren af at præsentere “May The Bridges I Burn Light The Way”, som du kan høre og se her.

Bag ROXY JULES finder vi Julie Runa, der fik sin debut med det selvbetitlede album, ROXY JULES, i 2011. Siden da er det blevet til yderligere to album, og nu bringer Runa nyheden om, at et fjerde album er på vej. Det annoncerer hun, ved i morgen at udgive singlen “May The Bridges I Burn Light The Way” med en tilhørende musikvideo, som er første udspil fra næste albumudgivelse.

Lyrikken har altid haft en stor betydning for ROXY JULES. Sangteksterne har dermed fået lov til at danne rammen om musikkens skabelse, og den nye single er ingen undtagelse.

På “May The Bridges I Burn Light The Way” arbejder Runa, ligesom på resten af det kommende album, med referencer til det atmosfæriske. På den måde er nummeret, der handler om at brænde sine broer for at komme videre, kun bygget op af vokal, en skarp guitar og et pulserende elektronisk beat, som konstant er i bevægelse – ligesom universet elementer.

Det kommende fjerde album, med titlen ROXY JULES IV, ser dagens lys i slutningen af 2018, og er, ligesom det tredje album, udarbejdet i samarbejde med musiker og producer, Valentin Kruuse. I den tilhørende musikvideo, figurerer både Runa og Kruuse i et mørkt rum med et violet skær, hvor kameraet hele tiden, i overensstemmelse med sangens tematikker, kredser og sværmer om duoen.

Hør “May The Bridges I Burn Light The Way” og se den tilhørende video her:

Tags:
Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com