fbpx

Rap-talentet Jack Prince ude med den stjernegode debutsingle “Realest”

Foto: Jakob M. Knudsen

Selvom man ikke har så meget erfaring endnu, kan man godt lave hiphop i topkvalitet. Det er danske Jack Prince, der i dag udgiver sin debutsingle, i hvert fald et rigtig godt eksempel på. Lyt til “Realest” lige her.
Et nyt pladeselskab har set dagens lys. Det går under navnet Thursday Records, og består og styres af en masse unge og talentfulde producere og rappere, der sammen udgiver musik. Musikken slippes selvfølgelig – du har nok gættet det – om torsdagen, og første skud på stammen hos pladeselskabet er “Realest” – debutsinglen fra 22-årige Jack Prince.
Den unge københavnske rapper skriver sig med “Realest” ind under den forholdsvis nye bølge af US inspireret, engelsksproget dansk hiphop. Og det er virkelig høj kvalitet vi har med at gøre her! Vidste man ikke bedre, skulle man tro, at nummeret var direkte importeret fra en af USAs etablerede rappere.
Nummeret er enormt velproduceret, og drives afsted af en tung og hårdtslående bas, melodiske keys-klokker og ærlige tekster med kant, som leveres af en stærk vokal med rytmisk flair, der udviser stort potentiale.
Jack Prince formår på den måde at eksperimentere med forskellige stemninger og subgenrer inden for hiphop, og er særligt inspireret af navne som $UICIDEBOY$ og Lil Peep fra det sydlige Florida.
“Realest” er første singleudspil fra Jack Princes kommende EP, der går under navnet new.wav, som er produceret i samarbejde med de spirende producertalenter, Kristian Hossy og Lukas Leth. Med det talent og potentiale vi allerede hører på debutsinglen, er vi virkelig spændte på hvad resten af EP’en kommer til at byde på.
Du kan lytte til “Realest” her:

Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com