fbpx

Red Lama udsender gribende musikvideo forud for albumudgivelse og releasekoncert

Foto: Sarah Michelle Riisager

Red Lama udgiver gribende og dramatisk musikvideo om mindernes styrke forud for kommende andet album, der desuden fejres med en release-koncert på Pumpehuset fredag.

Det gløder og bimler helt vildt i disse dage omkring den danske rock-septet, Red Lama, der efterhånden har fået etableret sig som en af Danmarks mest spændende og eksperimenterende rockgrupper i dag.

De syv Københavnbaserede svendborggensere kunne den 9. februar sende seneste singleudspil, “Come What May”, på gaden, som tirsdag i sidste uge blev fulgt op af en flot og intens musikvideo. På fredag den 23. februar slipper de deres ni numre lange andet album løs, der går under titlen Motions, og udgives på LP af All Good Clean Records. Det skal selvfølgelig fejres, og det gør Red Lama ved at spille Pumpehuset op samme aften med Eerie Glue som support-act.

“Come What May”-singlen byder på storladen rock med insisterende trommer og guitar og en gennemtrængende vokal – en intens 80’er artrock-feel, der generelt præger lyden på Red Lamas nyeste materiale.

Singlen tematiserer den styrke, som minder bringer med sig, og den måde fortiden former fremtiden på. Alt dette indrammes på smukkeste vis i den tilhørende video, der arbejder med lysten til at bryde ud og gå egne veje, i et twist af to tidsdimensioner.

Med de flotte udspil fra de forgange to uger, tegner det rigtig godt for Motions, der venter lige rundt om hjørnet.

Du kan varme op til albumudgivelse og release-koncert ved at se musikvideoen til “Come What May” her:

Tags:
Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com