fbpx

Roskilde-aktuelle The Blaze deler medrivende flot musikvideo forud for debutalbum

Foto: Benjamin Loyseau

Den Roskilde-aktuelle producerduo The Blaze har netop delt et mesterværk af en musikvideo til singlen “Heaven”, der livliggør storslået Manet-maleri.

De to franske gutter fra The Blaze har, siden de slog sig sammen i 2015, udvist en mesterlig sans for at producere musik og instruere musikvideoer af topkvalitet. Det har de i hvert fald bevist med de to tidligere prisvindende musikvideoer til numrene “Virile” og “Territory”. Og den netop udgivne musikvideo til “Heaven” er absolut ingen undtagelse.

I et selvdefineret frihedsbillede, lokaliseret på et solrigt markareal, genopliver producerduoen Manets berømte maleri, “Déjeuner sur l’Herbe” (“Frokost i Det Grønne” på dansk). Blandt grønne træer, kornstrå og solstråler i gode venners lag, udleves en forfriskende og ungdommelig livsglæde, der indebærer kærlighed, fællesskab, picnic og dans. “Heaven” er intet mindre end fængende musikalske toner over et fedt beat, og en stemningsfuld video med tematikker, der leder tankerne og længslen hen på varme, festlige og farverige dage – kort sagt, Roskilde Festival.

Musikvideoen baner desuden vejen for duoens kommende debutalbum, der ser dagens lys til juni i år.

Se den mesterlige musikvideo til “Heaven” her:

Ovenpå den nye udgivelse, glæder vi os kun endnu mere til at The Blaze sætter skub i festlighederne på Roskilde Festival den 4. juli.

Tags:
Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com