fbpx

SINGLEPREMIERE: Hajk ude med ørehængeren “Untouch”

Foto: Audun Selnes

I morgen kommer norske Hajk officielt ud med singlen “Untouch”, men vi har i dag fornøjelsen af at premiere det nye udspil, som du helt eksklusivt kan lytte til her.

Da det selvbetitlede debutalbum fra Hajk landede i februar 2017, fik det hurtigt stor ros med på vejen i hjemlandet af blandt andre norske GAFFA, NRK P3 og Dagsbladet, der kårede Hajk som “Ditt nye favorittband”. Internationale medier som Line of Best Fit og Drowned In Sound hoppede også med på Hajk-bølgen, ligesom Kimbra, Astrid S og Sigrid ligeledes har erklæret deres kærlighed til gruppen. Vi har også tidligere tilsluttet os den allerede store fanskare, da vi gav debutalbummet fuldt hus i stjerner. Vi er selvsagt helt vilde med Hajk.

Nu er den norske kvintet på banen igen med singlen “Untouch”, der udgives hos Jansen Records, hvor Hajk har arbejdet med at udforske mulighederne ved deres musikalske lyd. Det har resulteret i en rigtig balladeørehænger, der emmer af raffineret pop og catchy melankoli. Helt simpelt åbnes “Untouch” op med enkle klaverakkorder og en inderlig vokalpræstation, hvortil der ved omkvædet tilføjes lækre korharmonier, en flydende synth-flade og guitar med fed kant over et fængende beat.

Eftersigende har vi snart endnu mere musik i vente, der foruden store ballader også byder på mere uptempo popnumre. Hajk har uden tvivl rustet sig til at tage 2018 med storm, og vi glæder os!

Hør den nye “Untouch” her:

Tags:
Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com