fbpx

Ugens Upcoming: Y.O.U.N.G

Foto: PR

Britiske Y.O.U.N.G har på kort tid skrabet en solid fanbase sammen på tværs af det europæiske kontinent, og siden gruppens musikalske eventyr startede i 2017, er det hidtil blevet til tre udgivne singler. I denne uge er vi glade for at præsentere Y.O.U.N.G som Ugens Upcoming. Læs med her for at lære gutterne fra gruppen bedre at kende.
Y.O.U.N.G er et musikalsk kollektiv bestående af fem fyre fra Manchester, som ved hjælp af deres vidt forskellige musikalske baggrunde formår at frembringe en helt unik lyd igennem et omfattende genre mash-up. Gruppen kombinerer blandt andet pop med rap, og i sangene inkluderes ofte afslappende hip hop beats og reggae guitarrytmer, som det også er tilfældet på gruppens nyeste udspil, singlen “Lazy”. Vi har stillet gruppen et par spørgsmål, og herunder kan du læse svarende fra fyrene bag de fangende, alternative poptoner.

Hvem er Y.O.U.N.G?

Fem bedste venner, der skriver temamelodien til vores eget liv.

Hvordan vil I beskrive jeres lyd?

Det er en blanding imellem rock, rap og reggae. Vi skriver bare, hvad vores indflydelser leder os hen imod i det pågældende tidspunkt. Det første album lyder juicy. Hvem ved, hvor vores lyd vil ende i takt med, at vi lytter til mere musik.

Hvordan startede I?

Jeg startede personligt med at skrive poesi, og rap førte bare videre derfra. Så begyndte jeg at lave beats, da jeg ønskede at have mere kontrol over min lyd, hvilket dengang ikke var særlig meget. Man skal begynde et sted.

Kan I fortælle lidt om den proces, der foregår, når I skriver jeres musik?

Gør, hvad der føles rigtigt. Gå med det. Arbejde med det. Præsenter det for drengene og se om de kan lide det. Tag den derfra.

Hvilke musikere har haft størst indflydelse på jeres lyd?

Vi har alle vores egne individuelle indflydelser, som tilsammen er med til at lave vores lyd. Hvert medlem må have deres egen inspiration. Samlet set vil jeg sige Twenty One Pilots, Green Day, Wu Tang Clan, Bob Marley, Netwon Faulkner.

Hvad er på jeres pladespillere lige nu?

Jeg ejer ikke en pladespiller for at være ærlig. Haha, jeg lytter til Flatbush Zombies.

Hvad laver I lige nu?

Gør os klar til tour og færdiggør effekter og teksturer til albummet.

Hvad er drømmen?

Jeg lever den 😉

Indspilning, øvelokalet eller koncert – hvad foretrækker I?

Koncert for mit vedkommende. Den kreative proces fører frem til showet.

Hvis I kun måtte vælge én af jeres sange, hvilken skulle folk så lytte til?

De covers, som vi laver. Vi laver dem kun på turnéerne, så man må komme og se os for at høre dem. Der kan man også høre alle de andre.

Henny Müller Dahl
hennydahl@bandsoftomorrow.com