fbpx

Unknown Mortal Orchestra vender tilbage med nyt album og video til “American Guilt”

Foto: PR

Sex & Food er titlen på det kommende albumudspil fra Unknown Mortal Orchestra – ude den 6. april på Jagjaguwar og Playground Music i Skandinavien.

Den amerikanske alternative rockgruppe Unknown Mortal Orchestra, med Ruban Nielson i front, kunne i slutningen af sidste måned tease et kommende albumudspil med førstesinglen “American Guilt”. Nummeret hintede et come back i stor stil med årets nok mest hårdtslående guitarriff som motor. Nu er oplysningerne om albummet, “American Guilt” er taget fra, endelig ude, og vi kan begynde at glæde os til den 6. april, hvor Sex & Food lander.

Det sidste vi for alvor hørte fra det HAVEN-aktuelle band var i 2015, hvor de udgav deres anmelderroste album Multi-Love. På det kommende album rejser Nielson og company spørgsmål som; “hvad er det, vi forbruger? Hvordan påvirker det os, og hvorfor føles alting så slemt og underligt nogle gange?”, hvilket titlen på førstesinglen “American Guilt” også har afspejlet. Det understreges dog i gruppens pressemeddelelse, at man ikke nødvendigvis skal forvente sig et mørkt album, hvor albumtitlen eksempelvis symboliserer to af livets meget tilfredsstillende elementer.

Albummet er blevet indspillet i vidt forskellige verdenshjørner – fra Sydkorea, Vietnam og New Zealand til Mexico og Island – og så i Nielsons eget studie i Portland. Til august kan du, som sagt, opleve gruppen på dansk grund, når de indtager HAVEN Festival. Nyd dagens gode nyhed og den Greg Sharp-instruerede video til “American Guilt” nedenfor, efterfulgt af cover art og track list.

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com