fbpx

Dream Wife går kampdagen i møde med ny musikvideo til “F.U.U.”

Foto: Hollie Fernando

Den islandsk/britiske trio Dream Wife deler i dag musikvideoen til “F.U.U.” – en overdrevet fed energiudladning uden sidestykke!

I dagens anledning af Kvindernes Internationale Kampdag, deler den islandsk/britiske trio Dream Wife musikvideoen til nummeret “F.U.U.”, der er sidste track på det anmelderroste selvbetitlede debutalbum. Her på redaktionen var vi også svært begejstrede over de tre damers første albumudspil, og skrev blandt andet:

“Dream Wife mixer punk- og pop-genren sammen til en sikker debut og formår, med deres brandvarme energi og no-bullshit-attitude, at formidle vigtige meddelelser ud til lytteren.”

“F.U.U.” fungerer eftersigende overdrevet fedt live, og det får man tydeligt fornemmelsen af i den nye musikvideo, som er skabt i tæt samarbejde med Dream Wifes faste visuelle partner, Aidan Zamir. I videoen, hvor trioen i øvrigt får besøg af den islandske rapper Fever Dream, er Dream Wife gået sammen med feministiske og udelukkende kvindelige wrestlere fra EVE Wrestling, som kæmper mod hinanden, mens Dream Wife performer og hepper med fra sidelinjen. Trioens fede, punkede og energiske no-bullshit-attitude er her fuldstændig umulig at komme udenom. Om den nye musikvideo udtaler Dream Wife:

“For our new video for F.U.U consider: ROCK AND ROLL AS AN EXTREME SPORT. A place where everyone gets a 10, there are no winners, no losers, just high adrenaline, high octane good times. F.U.U is a partly tongue in cheek, partly deadly serious exploration of gleeful aggression and where better to WORK OUT this aggression than in the wrestling ring? We would like to thank all of the Bad Bitches, Aidan & the Dream Team and the gang at EVE WRESTLING from the bottom of our hearts, as they taught us; everyone is a wrestler, maybe they just don’t realise it yet.”

Og har du selv lyst til at opleve hvordan “F.U.U” er live, giver Dream Wife koncert på Ideal Bar nu på lørdag i forbindelse med deres Europaturné, som de tager hul på i dag.

Tjek den nye musikvideo ud her:

Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com