fbpx

Hinds på banen med den skarptskårne single “The Club”

Foto: Neelam Khan Vela

Hinds er nu ude med det nye track “The Club”, der absolut er vejvisende for den spanske kvartets sprøde lydunivers.
Det spanske indierock-band Hinds, bestående af Carlotta Cosials, Ana Perrote, Ade Martin og Amber Grimbergen, har virkelig haft fart over feltet siden de første gang gav lyd fra sig i 2014, og især efter debutalbummet Leave Me Alone, der kom ud i 2016. Nu deler de så “The Club” – førstetracket fra deres næste album, I Don’t Run, der er lige på trapperne. Det rammer nemlig gaderne den 6. april.
“The Club” har allerede fået god vind i sejlene. Annie Mac fra BBC Radio 1 har nemlig præmieret den nye skæring som intet mindre end “The Hottest Record In The World”. Og vi kan sagtens følge den irske DJ. “The Club” er en catchy sag, spækket med fede og larmende melodier fra distortede guitarer, der drives frem af pulserende trommer, et fedt basriff og girl-power for alle pengene.
Hinds frembringer en upoleret og nærmest garagerock-agtig lyd, som krydres med en form for duet, der ind i mellem resulterer i helt bevidst skæve vokalharmonier. Og lige netop det, at gruppen går efter den ikke helt fejlfrie og rå lyd, er det, der gør det hele så perfekt.
Hinds selv beskriver det nye udspil som deres signaturlyd, og fortæller desuden:
When we wrote The Club and first listened to it we couldn’t believe that we hadn’t write it before and that we hadn’t been listening to it for years. A friend said that it is more Hinds than Hinds themselves hahah. That’s why we chose putting it as the track 1 of the album. From now on it’s our presentation card.
Det kommende album bliver et bevis på, at Hinds har udviklet sig siden deres debutalbum, og dermed er blevet en større, sjovere, bedre og mere fingerfærdig kvartet. I Don’t Run er produceret i samarbejde med Gordon Raphael, der blandt andet står bag The Strokes, og er mixet af Shawn Everett, der også har arbejdet med blandt andet Alabama Shakes. Med et så rutineret hold bag sig, kan det kun tegne rigtig godt for Hinds nye album – og vi kan næsten ikke vente på at høre mere!
Lyt til “The Club” her:

Tags:
Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com