fbpx

Lewis Capaldi udgiver one-take video til stjernehittet “Rush”

Foto: PR – Copenhagen Records

I slutningen af sidste måned udkom singlen “Rush”, der røg op på en million streams blot efter én uge. Nu er singlen blevet fulgt op af en fin one-take musikvideo.

Det er gået stærkt – rigtig stærkt – for skotske Lewis Capaldi det sidste år. Så stærkt, at han næsten ikke kan følge med selv:

”Det er fuldstændig sindssygt, at jeg for bare et år siden ikke engang kunne fylde en pub og nu får jeg hundredvis af screenshots fra folk, som skal ind og se ”the chubby, sad boi” på Barrowlands, med plads til 2000. Unreal!”

Sådan lød det fra det 21-årige talent, da hans koncert på det skotske spillested Barrowlands i fredags blev udsolgt efter kun 10 minutter. Og vi kan godt forstå, at Capaldi er totalt overvældet, for det er heller ikke småting han det sidste års tid har opnået. I løbet af det forgangne år har sangeren og sangskriveren nemlig formået både at blive den første usignede artist til at runde 25 millioner streams på Spotify, vinde to Scottich Music Awards, blive indstillet til BBC Sound of 2018 – og sidst, men absolut ikke mindst, har han scoret jobbet som support-act for Sam Smith på hans forestående Verdensturné, der den 20. april lægger vejen forbi København og spiller en fuldstændig udsolgt koncert i Royal Arena.

I starten af måneden gav Lewis Capaldi desuden koncert på musikbranchefestivalen by:Larm i Oslo, hvilket vores redaktør var svært begejstret for. I sin artikel om det bedste hun så om torsdagen på festivalen, skrev hun:

“Der gik et sus gennem publikum, jo mere han skruede op for volumen i sin sprøde vokal, og jeg er ikke ét sekund i tvivl om, at der var andre end mig i salen med kuldegysninger og gåsehud til den koncert. Capaldi har de gode melodier, en uigennemtrængelig vokal og indbegrebet af en “likeable” persona.”

I slutningen af februar udkom singlen “Rush” – en fængende og virkelig smuk duet mellem Capaldi og den colombiansk-canadiske sangerinde, Jessie Reyez, hvor man ikke bliver i tvivl om, at vi her har at gøre med to enormt stærke sangere. I følge Capaldi selv, er “Rush” en lettere uromantisk popsang, som handler om alle de tanker, der strømmer igennem hovedet, når kærester går fra hinanden. På bare én uge opnåede duetten intet mindre end en million streams på Spotify, og nu er duetten blevet akkompagneret af en fin one-take musikvideo, hvor vi møder Capaldi og Reyez i en “american diner”.

Vi er sikre på, at Capaldi har en stor fremtid foran sig i musikverdenen, og glæder os til at følge med på sidelinjen.

Du kan tjekke den nye video til “Rush” ud her:

Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com