fbpx

Roskilde-aktuelle Sigrid er i stort gavehumør og slipper den nye single “Raw”

Foto: Fracesca Allen

Det norske sangtalent Sigrid er i dag ude med det nye singleudspil “Raw” – og der er meget snart mere i vente!
Norske Sigrid er efterhånden blevet til et kæmpe stjerneskud, der rækker langt, langt udover de hjemlige landegrænser. Det har hun bevist af flere omgange, blandt andet ved at vinde BBC Sound of 2018 og ryge i top ti på UKs hitlister med power-nummeret “Strangers”, men også med hendes stærke performances ved blandt andet Nobel Peace Prize og Graham Norton Show. Derudover har den 21-årige sanger nu opnået intet mindre end bagovervæltende 185 millioner streams og 2 millioner salg globalt på den toneangivende Don’t Kill My Vibe-EP. Kort fortalt har Sigrid, med hendes episke liveoptrædender, super fængende popmelodier og hendes non-konventionelle attitude til feminisme, skabt en fanbase, der er spredt udover det meste af Verden.
I dag er sangerinden på banen med det nyeste skud på hendes catchy power-pop-stamme, nemlig singlen “Raw”. En lidt mere minimalistisk og slowbeat sag end de foregående, hvor der med ærlige og drømmende lyrics gives plads til, at Sigrid viser både sin bløde og skarpe side af sin stærke vokal.
Udover dagens singleudgivelse annoncerer Sigrid, at “Raw” er det første udspil i en større samling af helt nyt materiale, hvor der vil blive udgivet et nyt nummer hver uge. Der er altså åbenbart meget mere godt i vente, og vi kan næsten ikke vente på hvad Sigrid kommer ud med næste gang.
Lige om lidt drager Sigrid ud på en fuldstændig udsolgt UK-turné og USA-turné, hvor hun blandt andet lægger vejen forbi den populære festival Coachella i Californien. Til sommer kan du heldigvis glæde dig til at se den talentfulde sangfugl herhjemme, når hun endnu engang giver koncert på Roskilde Festival. Sidste år optrådte Sigrid også på Roskilde Festival, og mens du lytter til det nye track, kan du passende lære hende bedre at kende i det interview vi lavede med hende i forbindelse med sidste års optræden.
Du kan høre den nye single “Raw” lige her:

Tags:
Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com