fbpx

Verdens Sidste Idé debuterer i dag med singlen “Hey, Præst”

Foto: Kristian Jensen

I dag debuterer bandet med det i øjefaldende navn, Verdens Sidste Idé, med singlen “Hey, Præst”. Et smukt og inderligt nummer, der tager dig med til en tåkrummende begravelse.

Verdens Sidste Idé er navnet på den nyudklækkede septet, bestående af garvede musikere fra Aarhus. De melder sig i dag på banen med debutsinglen “Hey, Præst”, der i samme ombæring får følgeskab af en musikvideo.

Med den nye single er Verdens Sidste Idé i færd med at markere sig som et originalt navn på den dansksprogede rockscene, hvor de på bedste vis formår at udforske og udfolde det danske sprog og komme rundt i alle de spøjse kringelkroge, som sproget indebærer. “Hey, Præst” er dermed en både trist, melankolsk og dybsindig sag, der samtidig har en opløftende, smuk og underspillet humoristisk side. Med en simpel melodi og en inderlig tekst, tager Verdens Sidste Idé os med til en på én gang mørk og festlig begravelsesceremoni, der henimod slutningen omkranses af fængenede blæserspil og storslået korsang.

I løbet af foråret vil Verdens Sidste Idé desuden livedebutere med koncerter i både Aarhus og København, ligesom vi senere i 2018 har flere singleudgivelser i vente. Vi glæder os til at følge med på sidelinjen, når der kommer flere udspil fra den aarhusianske septet.

Du kan tjekke “Hey, Præst” ud her:

Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com