fbpx

Warpaint-sangerinde annoncerer debut-soloalbum med singlen “Love Leaks”

Foto: Delaram Pourabdi

Warpaint-sangerinden og -guitaristen Theresa Wayman annoncerer i dag sit kommende debut-soloalbum under kunstnernavnet TT med singlen “Love Leaks”.

TT, som du måske bedre kender som Theresa Wayman, er oprindeligt guitarist og sangerinde i den Northside-aktuelle indierock-kvartet, Warpaint, som hun var med til at stifte i 2004. Men i dag annoncerer den 37-årige amerikaner, at hun udkommer med debut-soloalbummet LoveLaws den 18. maj, ved at dele den nye single, “Love Leaks”.

“Love Leaks” er en smuk og melankolsk sag, der til tider tenderer over i dystre lydsider, men i omkvædet alligevel lyser lidt op. På et fundament af en skærende synth-flade, dundrende trommer og en tilbagetrukket bas, får Waymans vokal lov til at blomstre op i mørket. Et virkelig flot nummer, hvor Wayman udviser sit store musikalske talent.

LoveLaws har TT fået muligheden for at reflektere over hendes personlige udvikling og udvikling som musiker over de sidste 14 år, ligesom hun har udforsket musikalske idéer, der ikke har kunnet lade sig gøre i bandsammenhæng. Sangene på albummet er en måde at bearbejde den ensomhed, der kan opstår hos en musiker, når man turnerer og derfor i længere perioder er væk fra nære venner og familie.

Det kommende album er produceret i samarbejde med Waymans bror, Ivan. Men derudover fungerer hun stort set som en one-woman-army – det er hende, der foruden at synge, både spiller bas, guitar og synth, ligesom hun har programmeret trommerne på de fleste af numrene. Dog har hun enkelte steder fået hjælp af Warpaint-kollegerne Jenny Lee Lindberg på bas og Stella Mozgawa på trommer.

Vi glæder os til at høre mere fra TT og LoveLaws. Indtil da, kan du lytte til “Love Leaks” her:

Tags:
Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com