fbpx

Jada er ude med den stærke single “Sure”

Foto: Frida Molsted, Signe Sørensen og Alona Vibe Vestergaard Andersen

Jada er i dag ude med den stærke og lækre single “Sure”, som for alvor sætter skub i den solrige fredagsstemning.

Jada er et af de mest lovende navne på den danske musikscene i dag – og det er absolut ikke uden grund. Hun har nemlig allerede brilleret med sin første officielle single “Keep Cool”, der så dagens lys i slutningen af januar, og som i februar blev fulgt op af en smuk, kvindehyldende musikvideo. Og det er ikke kun inden for landets grænser, at folk er helt oppe at ringe over Jada, hendes ekstremt unikke vokal og hendes stilsikre musik. For “Keep Cool”-singlen fik også opbakning fra internationale musikmagasiner som The Line of Best Fit, Complex og High Snobiety.

I dag er Jada så på banen med et nyt udspil, nemlig singlen “Sure” – en officiel udgivelse, der endelig bliver en realitet, efter nummeret for omkring et års tid siden blev lagt op på Youtube. Ligesom “Keep Cool”, befinder “Sure” sig i en minimalistisk atmosfære, som omkranses af Jadas eminente vokalpræstation og de lækre korharmonier. Men det nye nummer fyldes samtidig op af en sprødhed og en varme, som gennemstrømmer et stålsat beat og ærlige tekster, der på én og samme tid emmer af selvsikkerhed og en skrøbelig længsel. “Sure” handler om en kærlighed mellem to mennesker, hvor den ene part er sikker på, at hengivenheden er det rigtige, mens den anden part er usikker på at gå ind i relationen.

Selvom Jada ikke har været fremme i rampelyset i så lang tid endnu, har hun altså allerede formået at tryllebinde både danske og udenlandske anmeldere, medier og publikummer med sit personlige, ærlige og yderst relevante univers. Det er nemlig et univers, der tør bryde med de klassiske rammer, både sonisk og visuelt, og som på den måde kan være med til at skubbe til grænser, genrer og tendenser. Der er bestemt en stor fremtid at skue i horisonten for det store talent.

I februar annoncerede Jada desuden, at hun til efteråret drager ud på sin første headliner-turné, der går under navnet “Mutual Selfcare Tour”. Her vil hun komme forbi landets tre største byer, nemlig Odense, Aarhus og København. Men inden da, har vi heldigvis også chancen for at opleve sangtalentet live på scenen til årets SPOT Festival, ligesom det for et par uger siden også er blev annonceret, at vi kan få glæde af hende ved dette års Roskilde Festival.

Du kan høre dagens Jada-udspil, singlen “Sure”, lige her:

Tags:
Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com