fbpx

Molina spæder til fredagsmusikpuljen med den forunderlige artpop-single “Hey Kids”

Foto: Sarah Liisborg Hansen

Københavnbaserede Molina slipper i dag sine første 2018-toner i form af singlen “Hey Kids”, der endnu engang inviterer lytteren ind i sangerindens unikke og fortryllende univers.

Bag kunstnernavnet Molina finder vi den unge sangerinde, sangskriver, producer og vores tidligere Ugens Upcoming, Rebecca Molina. En musiker, der, med sidste års debut-EP, Corpus – som indkasserede hele fire ud af fem stjerner hos vores anmelder – ikke bare formåede at tage danske medier med storm, men også bagoverblæste internationale medier som BBC Radio 6 Music, selveste Elton John på Beats 1, The 405 og The Line of Best Fit.

Efter for nylig at have skrevet kontrakt med Tambourhinoceros, der også huser navne som Palace Winter, Cancer og August Rosenbaum, har Molina på ny været en tur i studiet, og er derfor i dag klar med sin første single i 2018, nemlig artpop-nummeret “Hey Kids”. Et forfriskende og forunderligt nummer, spækket med stærke 80’er-vibes i form af et markante, tungtmarcherende beats og et solidt synthersizer-fundament med omsværmende, atmosfæriske melodier, som leder an til spændende og overraskende akkordprogressioner. Henover flyder Molinas smukke og luftige vokal, som i andet vers får selskab af den svenske kunster og co-writer, Late Verlane.

Molinas musikalske Verden er et powerfuldt mix af både selvtillid og følsomhed, og drives frem af en selvstændighed, som bærer præg af, at Molina ikke er bange for at eksperimentere, udforske og udfordre sig selv i sangskrivningen.

Henover resten af 2018 vil der følge flere nye udspil fra Molinas fortryllende univers, og vi glæder os til at følge med på sidelinjen!

Du har desuden mulighed for at opleve Molina live, når hun drager på en lille Jyllandsturné til maj. Hvilke datoer det helt præcist drejer sig om, kan du se herunder:

11. maj, 2018 – Tambourhinoceros Day Party, Dome of Visions, Aarhus.
12. maj, 2018 – Spot Festival, Atlas, Aarhus.
18. maj, 2018 – Nose Noise, Grenaa

Tags:
Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com