fbpx

Norske Pasha sætter gang i fredagsdansegulvet med nummeret “P.Y.G.”

Foto: Zervos

Er du klar til at skyde weekenden i gang med et brag af en fest? Det håber vi i hvert fald, for i dag er norske Pasha på banen med den nye party-starter, “P.Y.G.”.

I dag er der ny lyd fra vores tidligere Ugens Upcoming, den 23-årige norske rapper, Pasha. Det drejer sig om den ultra energiske “P.Y.G.”, som helt uden tøven opfordrer dig til at kridte danseskoene og ramme floor ASAP. Men bare rolig – du bliver slet ikke tvunget til noget som helst. Med et funky og heftigt beat, en flirtende basgang, markante elektroniske elementer og Pashas kække rap, vil din krop helt af sig selv begynde at groove til de friske og legesyge toner.

På kort tid er Pasha uden tvivl blevet et af de mest spændende hiphop-navne på den norske rapscene, og har allerede tiltrukket stor opmærksomhed fra internationale medier, som NME, Highsnobiety og Passionated Rap City. Det forstår man godt, for det er nemlig en helt unik blanding af nostalgiske 90’er-vibes, legende, finurlig-frisk uptempo-hiphop og fransk house, den unge hiphopper byder på.

Pashas første singler, “Around the Area” og “Colorblind”, opnåede topplaceringer på Spotify-playlister i hele Skandinavien, og de seneste tracks, “Prettyboi Bounce” og “I Don’t Speak French”, sneg sig hurtigt ind på diverse hitlister i norsk radio, og fik rosende ord med på vejen fra internationale musikblogs.

I løbet af 2017 gav den spirrende rapstjerne over 40 koncerter rundt omkring i hjemlandet, og i 2018 stiler han stærkt efter at udvide sin horisont, med koncerter i både Schweiz og Danmark. Faktisk venter den første danske koncert lige rundt om hjørnet, når han indtager scenen på den aarhusianske musikbranchefestival, SPOT Festival.

Med fredagens nye soundtrack, glæder vi os blot endnu mere til at følge det unge talent på hans videre musikalske færd.

Giv “P.Y.G.” et lyt her:

Tags:
Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com