fbpx

SAVEUS åbner Orange Scene 2018

Foto: PR

Roskilde har netop løftet sløret for, at det bliver SAVEUS, der onsdag den 4. juli skal åbne Orange Scene.

Pixies stod der i ‘89, Dizzy Mizz Lizzy og Psyched Up Janis var blandt 90’ernes åbningsnavne, og andre artister som VETO, Vinnie Who, Outkast, Minds of 99 og senest Phlake har ligeledes løftet opgaven at åbne den legendariske scene. I år skal det fremadstormende act SAVEUS så skyde festlighederne i gang.

Med SAVEUS har Roskilde fået fat i en af de mest anmelderroste live-artister på den danske musikscene lige nu. Siden Martin Hedegaard i 2016 optrådte som SAVEUS til P3 Guld, og skød karrieren i gang med debutsinglen “Levitate Me”, har han og gruppen indtaget en række danske byer, og hver gang med pressens stjerneregn som resultat.

Selvom Orange Scene uden tvivl bliver den største scene, SAVEUS hidtil har stået på, så er Roskilde Festival ikke ny for den blot 24-årige artist, som tilbage i 2016 spillede på Countdown som en del af vækstlagsprogrammet.

Hvor det dengang var titler som førnævnte “Levitate Me” og “Everchanging”, der var på setlisten, vil det i år være et udvidet repertoire, og mon ikke senere singler som “Watch the World” og den storladede “Time Can Heal a Man” er iblandt og desuden repræsentativt for lyden af det nye materiale, SAVEUS er i gang med at indspille.

For SAVEUS er det, ikke overraskende, en drøm der bliver til virkelighed, og Martin Hedegaard udtaler i den officielle pressemeddelelse:

Jeg er meget beæret over, at Roskilde Festival har udpeget SAVEUS til at åbne Orange Scene. Roskilde er en festival, vi alle er kommet på flere år i streg, siden vi var gamle nok, og allerede da vi spillede på Countdown-scenen i 2016, var det en kæmpe drøm for os blot at komme på plakaten. At skulle spille på deres største scene til sommer er en kæmpe drøm, der går i opfyldelse. Vi vil gå op på scenen og give alt, hvad vi har. Det er ikke så kompliceret – vi skal spille røven ud af bukserne, som vi altid gør, og give Orange den åbning, som scenen fortjener.

Vi føler os ret trygge ved, at SAVEUS som altid vil “spille røven ud af bukserne”, og vi glæder os til at høre det nye materiale udfoldet live til gruppens store brag af en koncert.

Og så glæder vi os selvfølgelig til, at resten af årets plakat offentliggøres i morgen, torsdag, kl. 8.00. Vi udgav i går vores ultimative ønskeliste til den endelige plakat, som du kan drømme med på her.

Ellers er der vist ikke andet for end at varme op til årets Orange-åbning med det seneste udspil fra SAVEUS, “Time Can Heal a Man”,

her:

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com