fbpx

ELOHIM følger op på den dansable powersynth-single “Half Love” med ny musikvideo

Foto: Chase O’Black

I sidste uge var den L.A.-baserede producer og sangerinde, ELOHIM, ude med både ny single og debutalbumannoncering. Nu går hun ud med en effektfuld visuel opfølger til “Half Love”.

Tirsdag i sidste uge bød på nye, dansable elektropower-toner fra den amerikanske producer og sangerinde, ELOHIM, i form af det kraftfulde og festlige nummer “Half Love”. Om sidste uges singleudgivelse skrev vores skribent:

“”Half Love” er et interessant nyt, alternativt og dansabelt take på, hvordan kærligheden aldrig bør eksistere på deltid, som ELOHIM markerer i omkvædet: “Don’t half love me // love me all the way”. ELOHIM er en helstøbt pakke, der formår at krydre popmusikken med et skvæt af elektroniske housefunderede elementer: den tunge synthbas, den hidsige og meget insisterende saxofon, den lurerende ostinat-bas, de sprøde klap og det motoriske beat.”  

Single-udgivelsen fik følgeskab af annonceringen af et 15-numre-langt selvbetitlet debutalbum, som så dagens lys allerede i fredags. Et stærkt og velproduceret projekt, der står frem som kulminationen af hvem ELOHIM var engang, og hvem hun er i dag, som sangerinden selv beskriver det.

Nu følger ELOHIM op på sidste uges udgivelser med musikvideoen til “Half Love”, hvor sangerinden det ene øjeblik spejler sig i refleksionen af sig selv i et flerkantet spejlrum, mens hun det næste øjeblik danser i frynser foran en oplyst baggrund med skiftende farver og mønstre.

Du kan tjekke den flotte musikvideo til “Half Love” ud her:

Tags:
Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com